Groei groots

kom werken bij de groot

Werken bij De Groot is meer dan één keer per maand je salaris ophalen. Bij De Groot zijn wij trots op de mooie dingen die wij maken. Wij zijn één team van specialisten. Die naast collega’s ook een beetje familie en vrienden zijn.

Wie is Stukadoorsbedrijf De Groot?

Wij zijn Stukadoorsbedrijf De Groot. Een familie van stukadoors, werkvoorbereiders en gevelisolatie-specialisten die mooie dingen maken. Ja. Gewoon mooie dingen maken, dat vinden wij belangrijk. En daar zijn we ook de beste in. Met drie specialismen: stucen, gevelisolatie en akoestische plafonds.

Wij bouwen samen. Samen zorgen we dat iedere werknemer, jong en oud, ervaren en onervaren, bij onze De Groot familie hoort.

Onze handige jongens

Ook een handige jongen worden?

Waarom werken bij De Groot?

Bij De Groot kies je voor zekerheid als je werkt als gevelisolatie-artiest of stukadoor. Daarnaast krijg je de kans om groots te groeien. Heb je nog weinig ervaring? Geen probleem. Wij leiden je op!

Iedere dag een stukje mooier…

Wij maken Nederland letterlijk een stukje mooier (zowel zakelijk als particulier). Zo zorgen we dat onze klanten elke dag in een fijn huis thuiskomen. Want je voelt je lekkerder in een mooi en warm huis.

Word een De Groot

Wil jij ook bij een Groots team horen? Als je een beetje handig bent en niet bang bent om je handen uit je mouwen te steken, dan hoor je al snel bij ons team. Bij voorkeur houd je ook een beetje van voetbal én ben je voor dé “Grootste” en dé beste club van Nederland. Of voor “ons” voetbalteam uit Erp. Dat mag natuurlijk ook. 😉

wil jij mooie dingen maken?

Dan nodigen wij je graag uit voor een bakje koffie om elkaar wat beter te leren kennen.
Stuur Sander een mailtje of bel ‘m gewoon op: 0413-216283.

Bekijk onze vacatures, hier:

Staat jouw ideale De Groot functie er niet bij?
Maar denk je dat jij toch in onze De Groot familie thuis hoort? Stuur ons dan een mailtje!