Stucwerk

stucen, spuitpleisters en texwerken

Welk soort stucwerk past het best in jouw situatie? Wij voorzien je graag van een passend advies en werken een vrijblijvende offerte uit.

stucwerk

Wij maken onderscheid tussen stucwerk, spuitwerk en texwerk.

  • Stucen is het handmatig afwerken van wanden en plafonds. Sierlijsten en ornamenten verfraaien de ruimte. Dit ambachtelijk werk vergt concentratie, bouwkundig inzicht en kennis van materialen.
  • Spuitpleisters zijn geschikt voor het gestructureerd afwerken van wanden en plafonds. Een techniek die een enorme tijdsbesparing oplevert. Het spuitwerk passen we met name in grote woningbouwprojecten toe. Wij nemen graag contact op met de bewoners om de wanden en plafonds naar wens op te leveren.
  • Bij texwerk brengen wij een latex verflaag aan op de wanden en plafonds die zijn voorzien van glad pleisterwerk. Dit voor een superstrak eindresultaat, in de gewenste kleurvariatie.

De Groot laat bij projecten zien dat ze een enorme meerwaarde bieden, door vanaf opdracht direct pro actief de engineering van het buitengevelstucwerk op te pakken en dit tot na de oplevering vast te houden.
Mark Hamers, Bouwbedrijf Van de Ven

De samenwerking tussen Strikolith en Stukadoorsbedrijf De Groot verloopt altijd prettig. Het is fijn om met elkaar te kunnen sparren over welke producten voor welk project het beste gebruikt kunnen worden. Wij ervaren De Groot als een nauwkeurig en kwalitatief hoogstaand stukadoorsbedrijf.
Corne Mol, Strikolith

IN maakt uitdagende ontwerpen. Goed buitengevelstucwerk geeft meerwaarde aan onze ontwerpen. De Groot is voor ons dé specialist in buitengevels. Goede communicatie en het vooraf doornemen van details zorgt voor een prettige samenwerking.
Aschwin Raab, IN architecten

Stukadoorsbedrijf de Groot is voor Bam Woningbouw Zuid een van onze trusted partners op het gebied van binnen- en buitenstucwerk en spuitwerk. Deze samenwerking is tot stand gekomen doordat de Groot een betrouwbare, innovatieve en vakkundige partner is gebleken.
Bert Houben, BAM Woningbouw Zuid

Door onze jarenlange samenwerking weten we kwaliteit en vakmanschap samen te smelten wat leidt tot schitterende projecten!
Sander Vos, Sto Isoned

In 3 maanden is mijn villa in Cuijk van binnen en buiten gepleisterd. De Groot Stukadoors heeft zeer vakkundig werk afgeleverd. De afspraken zijn uitstekend opgevolgd en uitgevoerd. Ik ben heel te tevreden en kan dit bedrijf ten zeerste aanraden.

ROB STRIJBOS, PARTICULIER

Projecten met stucwerk

Alle projecten