Over ons

Stukadoorsbedrijf De Groot. Aangenaam.

Historie

Al ruim 40 jaar adviserend, betrokken en gedreven om van elke opdracht een nieuwe referentie te maken.

De basis van ons huidige bedrijf ligt in de beginjaren tachtig, toen Mari de Groot besloot om op eigen benen te gaan stucen. Mari als vakman. Met bovendien een duidelijk beeld van hoe je met je klanten om moet gaan: adviserend, betrokken en gedreven om van elke opdracht een nieuwe referentie te maken.

Inmiddels, ruim 40 jaar verder, is Stukadoorsbedrijf De Groot BV uitgegroeid tot een middelgroot stukadoorsbedrijf, dat actief is in heel Nederland, voor particulieren en bedrijfsleven. Die groei is mede het resultaat van de verschillende specialismen die het bedrijf in de loop der jaren ontwikkelde: buitengevelisolatie, akoestische plafonds en stucwerk.

Mari is inmiddels gestopt met stucen. Zijn kinderen hebben het bedrijf voortgezet. Zij hebben het bedrijf een nieuwe boost gegeven, met behoud van de waarden waarmee Mari zijn bedrijf (en zijn kinderen) liet opgroeien: actief meedenken, verantwoordelijkheid nemen en vakwerk leveren.

SPECIALISATIES

Onze expertise raakt het complete werkterrein van de moderne stukadoor, in nieuwbouw, verbouw en renovatie. In de loop der jaren hebben wij drie specialismen ontwikkeld.

De Groot laat bij projecten zien dat ze een enorme meerwaarde bieden, door vanaf opdracht direct pro actief de engineering van het buitengevelstucwerk op te pakken en dit tot na de oplevering vast te houden.
Mark Hamers, Bouwbedrijf Van de Ven

De samenwerking tussen Strikolith en Stukadoorsbedrijf De Groot verloopt altijd prettig. Het is fijn om met elkaar te kunnen sparren over welke producten voor welk project het beste gebruikt kunnen worden. Wij ervaren De Groot als een nauwkeurig en kwalitatief hoogstaand stukadoorsbedrijf.
Corne Mol, Strikolith

IN maakt uitdagende ontwerpen. Goed buitengevelstucwerk geeft meerwaarde aan onze ontwerpen. De Groot is voor ons dé specialist in buitengevels. Goede communicatie en het vooraf doornemen van details zorgt voor een prettige samenwerking.
Aschwin Raab, IN architecten

Stukadoorsbedrijf de Groot is voor Bam Woningbouw Zuid een van onze trusted partners op het gebied van binnen- en buitenstucwerk en spuitwerk. Deze samenwerking is tot stand gekomen doordat de Groot een betrouwbare, innovatieve en vakkundige partner is gebleken.
Bert Houben, BAM Woningbouw Zuid

Door onze jarenlange samenwerking weten we kwaliteit en vakmanschap samen te smelten wat leidt tot schitterende projecten!
Sander Vos, Sto Isoned

In 3 maanden is mijn villa in Cuijk van binnen en buiten gepleisterd. De Groot Stukadoors heeft zeer vakkundig werk afgeleverd. De afspraken zijn uitstekend opgevolgd en uitgevoerd. Ik ben heel te tevreden en kan dit bedrijf ten zeerste aanraden.

ROB STRIJBOS, PARTICULIER