REFERENTIES

BEKIJK VOOR WIE WIJ WERKEN

ONZE KLANTEN

Klanten die hechten aan uitstraling en dus aan technisch goed stucwerk.

 

BAM-logo

van-de-ven-logo-profiel

Nieuwenhuizen-Daandels-Bouw-420x220

logo-1

pennings

in bouwkunde en vormgeving logo

De Groot laat bij projecten zien dat ze een enorme meerwaarde bieden, door vanaf opdracht direct pro actief de engineering van het buitengevelstucwerk op te pakken en dit tot na de oplevering vast te houden.
Mark Hamers, Bouwbedrijf Van de Ven

De samenwerking tussen Strikolith en Stukadoorsbedrijf De Groot verloopt altijd prettig. Het is fijn om met elkaar te kunnen sparren over welke producten voor welk project het beste gebruikt kunnen worden. Wij ervaren De Groot als een nauwkeurig en kwalitatief hoogstaand stukadoorsbedrijf.
Corne Mol, Strikolith

IN maakt uitdagende ontwerpen. Goed buitengevelstucwerk geeft meerwaarde aan onze ontwerpen. De Groot is voor ons dé specialist in buitengevels. Goede communicatie en het vooraf doornemen van details zorgt voor een prettige samenwerking.
Aschwin Raab, IN architecten

Stukadoorsbedrijf de Groot is voor Bam Woningbouw Zuid een van onze trusted partners op het gebied van binnen- en buitenstucwerk en spuitwerk. Deze samenwerking is tot stand gekomen doordat de Groot een betrouwbare, innovatieve en vakkundige partner is gebleken.
Bert Houben, BAM Woningbouw Zuid

Samen met dit mooie familiebedrijf hebben wij de afgelopen jaren de meest uiteenlopende projecten vakkundig mogen realiseren. Goede samenwerking, betrouwbaarheid en oog voor detail is hier een vast gegeven. Zij mogen zich met recht één van de betere applicateurs van Nederland noemen!
ROY DUL, Sto Isoned

In 3 maanden is mijn villa in Cuijk van binnen en buiten gepleisterd. De Groot Stukadoors heeft zeer vakkundig werk afgeleverd. De afspraken zijn uitstekend opgevolgd en uitgevoerd. Ik ben heel te tevreden en kan dit bedrijf ten zeerste aanraden.

ROB STRIJBOS, PARTICULIER