Akoestische plafonds

hoogwaardige systeemplafonds

Het aanbrengen van akoestische plafonds luistert zeer nauw. Daarom denken we in een vroeg stadium graag mee voor een optimaal resultaat.

akoestische plafonds

Een akoestisch plafond vermindert de galm in grote ruimtes, zoals exclusieve villa’s, akoestische plafonds voor zwembaden, kantoren en musea.

Vaak werken we al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto (download brochure). Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos akoestisch plafond, decoratief én geluidsabsorberend plafond.

De twee systemen die wij het meest verwerken zijn StoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk). Afhankelijk van de toepassing en duurzaamheid kiezen wij de juiste producten.

De Groot laat bij projecten zien dat ze een enorme meerwaarde bieden, door vanaf opdracht direct pro actief de engineering van het buitengevelstucwerk op te pakken en dit tot na de oplevering vast te houden.
Mark Hamers, Bouwbedrijf Van de Ven

De samenwerking tussen Strikolith en Stukadoorsbedrijf De Groot verloopt altijd prettig. Het is fijn om met elkaar te kunnen sparren over welke producten voor welk project het beste gebruikt kunnen worden. Wij ervaren De Groot als een nauwkeurig en kwalitatief hoogstaand stukadoorsbedrijf.
Corne Mol, Strikolith

IN maakt uitdagende ontwerpen. Goed buitengevelstucwerk geeft meerwaarde aan onze ontwerpen. De Groot is voor ons dé specialist in buitengevels. Goede communicatie en het vooraf doornemen van details zorgt voor een prettige samenwerking.
Aschwin Raab, IN architecten

Stukadoorsbedrijf de Groot is voor Bam Woningbouw Zuid een van onze trusted partners op het gebied van binnen- en buitenstucwerk en spuitwerk. Deze samenwerking is tot stand gekomen doordat de Groot een betrouwbare, innovatieve en vakkundige partner is gebleken.
Bert Houben, BAM Woningbouw Zuid

Door onze jarenlange samenwerking weten we kwaliteit en vakmanschap samen te smelten wat leidt tot schitterende projecten!
Sander Vos, Sto Isoned

In 3 maanden is mijn villa in Cuijk van binnen en buiten gepleisterd. De Groot Stukadoors heeft zeer vakkundig werk afgeleverd. De afspraken zijn uitstekend opgevolgd en uitgevoerd. Ik ben heel te tevreden en kan dit bedrijf ten zeerste aanraden.

Rob Strijbos, particulier

Projecten met akoestische plafonds

Alle projecten